Υπολόγισε πόσα χρήματα μπορείς να βγάλεις από το Youtube

Υπολόγισε πόσα χρήματα μπορείς να βγάλεις από το Youtube

Τα τελευταία χρόνια το YouTube έχει γνωρίσει τεράστια αύξηση σε επισκεψιμότητα, με τους διάσημους YouTubers να δουλεύουν σε αυτό, full time job. Η Google είναι ίσως η μοναδική εταιρία που γνωρίζει πολύ καλά να “σερβίρει” άψογα διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να επιτρέπει στους παραγωγούς βίντεο να κερδίζουν εκατοντάδες ευρώ από αυτά. Πόσα λεφτά ακριβώς?

Στο τελευταίο ερώτημα έρχεται να δώσει απάντηση το συγκεκριμένο website. Σε αυτό μπορείτε να υπολογίσετε τα χρήματα που μπορείτε να βγάλετε από τα βίντεο σας στο YouTube ή ακόμη να αναζητήσετε τον αγαπημένο σας YouTuber και ανακαλύψετε πόσα χρήματα έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό! Φυσικά κανένας δεν μπορεί να σας πει με ακρίβεια τα χρήματα που μπορείς να κερδίσεις από ένα βίντεο, αλλά στο συγκεκριμένο website μπορείτε να πάρετε μία ιδέα.

Όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, μπορείτε να μετακινήσετε τον slider και να επιλέξετε τον αριθμό των views που έχετε καθημερινά, αλλά και το ποσοστό διάρκειας προβολής που έχουν τα βίντεο. Έπειτα στο δεξί μέρος εμφανίζονται τα, κατά προσέγγιση, χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε από το YouTube.

Παρακάτω μπορείτε να υπολογίσετε πόσα χρήματα βγάζει ο αγαπημένος σας YouTuber, πληκτρολογόντας απλά το όνομα του καναλιού του:

Φυσικά στα παραπάνω νούμερα θα πρέπει να προστεθούν όλα τα χρήματα που κερδίζουν οι παραγωγοί από τα sponsored περιεχόμενα που παράγουν. Αυτά μπορεί να είναι πληρωμένα reviews εφαρμογών ή συσκευών, αλλά και μόνιμες χορηγίες. Δες πόσα χρήματα μπορείς να κερδίσεις και εσύ, από εδώ.

thenerd

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close