Χρήσιμα tips για να επιλέξετε τα σωστά νυφικά παπούτσια!

Χρήσιμα tips για να επιλέξετε τα σωστά νυφικά παπούτσια!

Όλες οι γυναίκες όταν φτάνει η ώρα του γάμου τους, προσηλώνονται στην επιλογή του νυφικού φορέματος και ξεχνούν να δώσουν την απαραίτητη προσοχή σε όλες τις άλλες λεπτομέρειες. Μία από αυτές τις λεπτομέρειες όμως, που θα έπρεπε να σκεφτείς καλύτερα μόλις έρθει εκείνη η ώρα, είναι το ποια νυφικά παπούτσια θα επιλέξεις.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλεις ένα ζευγάρι παπούτσια, να χαλάσει όλη σου την εικόνα. Γι’ αυτό υπάρχουν μερικά πολύ χρήσιμα tips, τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Τι πρέπει να λάβεις υπόψιν για να αγοράσεις τα κατάλληλα παπούτσια

Το μάκρος του νυφικού

Εφόσον, σίγουρα θα ψάξεις πρώτα για το φόρεμα, θα πρέπει να εστιάσεις στο μάκρος του. Για παράδειγμα, δεν μπορείς να φοράς παπούτσια με πολύ χαμηλό τακούνι, με ένα πολύ μακρύ νυφικό, γιατί εκτός του ότι δεν θα μπορείς να κινηθείς άνετα, στο τελείωμα του θα μοιάζει σαν τσουβάλι, άρα και εσύ με περισσότερα κιλά.Επίσης δεν θα είναι άνετο στο περπάτημα γιατί θα το πατάς.

Πλατφόρμες ή στιλέτο;

Όπως και να το κάνουμε οι πλατφόρμες είναι πολύ πιο αναπαυτικές και άνετες, σε σχέση με τα στιλέτο τακούνια. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και γυναίκες, που μπορούν και περπατούν και τα δύο με την ίδια ευκολία. Θα πρέπει όμως να σκεφτείς, πως θα τα φοράς για τουλάχιστον 6 ώρες, και μάλιστα όρθια, οπότε επέλεξε εκείνα που θα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα για να απολαύσεις αυτή τη μέρα!

Λευκό ή ιβουάρ;

Και πάλι εδώ θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου το φόρεμα και να βρεις μια απόχρωση, η οποία θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φορέσεις ιβουάρ παπούτσια με λευκό νυφικό και το ανάποδο, εκτός και αν θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου, για τον λάθος λόγο.

Το μέρος

Ανάλογα με το που θα γίνει ο γάμος σου, μπορείς να κάνεις και διαφορετική επιλογή. Για παράδειγμα, αν γίνει σε εκκλησία η οποία βρίσκεται σε ύψωμα, φρόντισε να μην αγοράσεις υπερβολικά ψηλοτάκουνα και δεν μπορείς να βρεις την ισορροπία σου. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να έχεις κατά νου και το πόσο ολισθηρό είναι το έδαφος. Αν ο γάμος είναι σε ένα νησί ή σε κάποιο ξωκλήσι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια όσο και να σας αρέσουν θα σας παιδέψουν και είναι ακατάλληλα.

Όπως και να χει, το βασικότερο όλων είναι το να δείχνεις αλλά και να νιώθεις εσύ όμορφα με την εμφάνιση σου. Είναι η μέρα σου και κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να στην χαλάσει. Οπότε σκέψου όλα τα tips και επέλεξε το ζευγάρι που ερωτεύτηκες από την πρώτη στιγμή και όχι αυτό που σου πρότεινε η μητέρα και οι φίλες σου!

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close