Στόχος της Samsung η κυκλοφορία ενός Note με αναδιπλούμενη οθόνη το 2018

Στόχος της Samsung η κυκλοφορία ενός Note με αναδιπλούμενη οθόνη το 2018

Η Samsung στοχεύει να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά ένα μοντέλο Galaxy Note με αναδιπλούμενη οθόνη. Αυτό δήλωσε ο DJ Koh, επικεφαλής του τμήματος κινητών της εταιρείας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Νότια Κορέα, για το λανσάρισμα του Note 8.

Ο Koh επισήμανε ωστόσο πως προϋπόθεση για την κυκλοφορία είναι το μοντέλο να διαθέτει υψηλά στάνταρ λειτουργικότητας. “Δεν θέλουμε να πουλήσουμε απλώς μερικές δεκάδες συσκευές. Θέλουμε να μπει σε μαζική παραγωγή και να είναι μία καλοφτιαγμένη συσκευή, από τεχνολογικής άποψης”, σημείωσε.

Αν και τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν κατά καιρούς φήμες για την κυκλοφορία ενός κινητού με αναδιπλούμενη οθόνη από τη νοτιοκορεατική εταιρεία, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Για παράδειγμα, πέρυσι είχαν εμφανισθεί δημοσιεύματα για την παρουσίαση ενός πρωτότυπου μοντέλου στο Mobile World Congress, χωρίς ωστόσο η Samsung να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση.

Ο Koh είχε αναφέρει πέρυσι πως η εταιρεία ενδιαφέρεται παρά πολύ για την ιδέα των συσκευών με αναδιπλούμενες οθόνες, προσθέτοντας πάντως ότι θα χρειαζόταν περισσότερος χρόνος ώστε να φτάσει σε μία υλοποίηση που να συνδυάζει “ουσιαστική καινοτομία και ευκολία στη χρήση”.

insomnia

 

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close