Τους έδωσε ο Σπαλιάρας! Αποκάλυψε την αλήθεια για τα τσιγάρα στο Survivor!

Τους έδωσε ο Σπαλιάρας! Αποκάλυψε την αλήθεια για τα τσιγάρα στο Survivor!
Τελικά ήταν αλήθεια τα πλάνα του Survivor που είχαν προκαλέσει σούσουρο;
 Πολύς λόγος είχε γίνει κατά τη διάρκεια του Survivor, με αφορμή πλάνα στο Survivor, που πολλοί ισχυρίστηκαν ότι φαινόταν πακέτο με τσιγάρα ή παίκτες να κρατούν στο χέρι τους τσιγάρο. Ωστόσο τόσο παίκτες όπως η Σόφη Πασχάλη, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης είχε διαψεύσει ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε. Να όμως που ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει τα πράγματα από τη δική του πλευρά και όταν η Νάνσυ Φαφούτη τον ρωτά αν ισχύει ότι καπνίζαν κρυφά στο παιχνίδι εκείνος το παραδέχεται!

«Κάποια στιγμή καπνίσαμε. Αλλά αυτό έγινε ελάχιστες φορές. Περπατούσαν από μπροστά μας Τούρκοι ή Έλληνες παραγωγοί και είχαν το πακέτο στην κωλότσεπη. Αν ήταν αφηρημένοι, μπορούσαμε να το τσιμπήσουμε. Εγώ πήρε ένα πακέτο από μια κοπέλα της παραγωγής, η οποία φορούσε backpack και το πακέτο διαγραφόταν. Μετά από καιρό της το είπα γιατί ένιωθα άσχημα» λέει ο Γιάννης Σπαλιάρας στο περιοδικό Down Town.

zappit

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close