Σε παραγωγή το 2018 το επιβατηγό εναέριο όχημα της Passenger Drone

Σε παραγωγή το 2018 το επιβατηγό εναέριο όχημα της Passenger Drone

Με τα αποκαλυπτήρια της παρθενικής πτήσης του πρωτότυπου οχήματος που έχει αναπτύξει, η εταιρεία Passenger Drone ανακοίνωσε πως σχεδιάζει τη μαζική παραγωγή και εμπορική διάθεση του μοντέλου από την επόμενη χρονιά.

Το όχημα έχει μέγεθος αυτοκινήτου και μπορεί να πετά αυτόνομα, ενώ είναι επίσης δυνατός ο τηλεχειρισμός του από απόσταση, αλλά και η χειροκίνητη πλοήγηση. Η εταιρεία σχεδιάζει να κατασκευάσει 5 ακόμη πρωτότυπα και να ολοκληρώσει με αυτό 1.000 ώρες πτήσεων, πριν ξεκινήσει στην εμπορική παραγωγή του.

Για την ανάπτυξή του η Passenger Drone χρειάστηκε τρία χρόνια, με την εταιρεία να δηλώνει πλέον πως το όχημα είναι έτοιμο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε υποψήφιους επιβάτες. Πάντως, ανάλογα επιβατηγά drone έχουν στα σκαριά και άλλες εταιρείες, όπως οι EHang, Airbus και Volocopter.

 

insomnia

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close