Πώς να καταλάβεις αν παίζει μαζί σου – Σημάδια.

Πώς να καταλάβεις αν παίζει μαζί σου – Σημάδια.

Καθεμία από εμάς έχει αναρωτηθεί έστω και μία φορά στη ζωή της αν ο άντρας που έχει επιλέξει, παίζει μαζί της ή τη βλέπει σοβαρά. Είναι από τα ερωτήματα που συνήθως μας δημιουργούνται μετά την ηλικία των 30 αφού τότε αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πιο σοβαρά το θέμα της οικογένειας. Αν ρωτούσαμε μία κοπέλα που διανύει την δεκαετία των 20, τι σημαίνει για την ίδια σοβαρή σχέση, το πιο πιθανό ήταν να μας απαντούσε ότι σημαίνει να είναι ο ένας μόνο για τον άλλον και να είναι ερωτευμένοι. Μία γυναίκα, όμως, που διανύει τη δεκαετία των 30 είναι πιο σίγουρο να απαντήσει πώς μία σχέση σοβαρεύει με τον γάμο και την οικογένεια. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν πλησιάζουμε τα 30 οι γυναίκες νιώθουμε πιο σίγουρες και έτοιμες να δεχτούμε μία καινούρια κατάσταση. Πιστεύουμε περισσότερο στις ικανότητές μας και στηρίζουμε τις απόψεις μας.

Πώς να καταλάβεις αν παίζει μαζί σου ή αν πραγματικά σε βλέπει σοβαρά; Φοβόμαστε μήπως έχουμε κάνει λάθος επιλογή. Μήπως το ότι θεωρούμε πως μας βλέπει σοβαρά δεν ισχύει. Ξέρουμε πώς μία θετική του απάντηση δεν θα μας καλύψει 100%  αφού στο πίσω μέρος του μυαλού μας νομίζουμε πως θα μας πει αυτό που θέλουμε να ακούσουμε. Υπάρχει άραγε τρόπος να διαπιστώσουμε αν παίζει μαζί μας ή μας βλέπει σοβαρά; Σίγουρα η γενικότερη συμπεριφορά του δείχνει τα σημάδια που χρειαζόμαστε για να βγάλουμε το σωστό συμπέρασμα. Το θέμα είναι αν εμείς αυτά τα σημάδια είμαστε σε θέση να τα αναλύσουμε με ειλικρίνεια. Κάποιες φορές οι γυναίκες πέφτουμε σε υπερβολές και έτσι χάνουμε την ουσία. Άλλες φορές πάλι αδιαφορούμε για τα σημάδια και κινούμαστε  δίνοντας σημασία περισσότεροι στο τι αισθανόμαστε εμείς. Τέλος υπάρχουν και οι περιπτώσεις που ενώ τα σημάδια είναι ξεκάθαρα και μας δείχνει πώς παίζει μαζί μας αρνούμαστε να τα δούμε. Δες παρακάτω κάποια από τα σημάδια που θα μπορούσες από αυτά να καταλάβεις αν παίζει μαζί σου.

Πώς να καταλάβεις αν παίζει μαζί σου – Σημάδια

1)Αδικαιολογήτως απών
Δεν ζητάς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο αλλά ο ίδιος συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχεις. Σπάνια ξέρεις πού βρίσκεται και ακόμη πιο σπάνια επιστρέφει την ώρα που σου έχει πει. Για κάποιον λόγο απουσιάζει πολύ συχνά από στιγμές που θα ήθελες να περάσετε μαζί. Δεν έχει πάντα μία καλή δικαιολογία, απλά με τον καιρό συνήθισες την στάση του την οποία και πλέον μπορεί και να θεωρείς φυσιολογική. Έχεις αρχίσει να πιστεύεις πως κάπου “στην άκρη” στη ζωή που υπάρχεις κι εσύ.

2) Παράξενα τηλεφωνήματα
Δεν θέλεις να κάνεις την υστερική που ψάχνει κινητά και μηνύματα, αλλά τα παράξενα τηλεφωνήματα σου εξάπτουν τη φαντασία. Οι φίλοι του έχουν προβλήματα και τις περισσότερες φορές σε περίεργες ώρες. Θέλεις πολύ να του έχεις εμπιστοσύνη αλλά έχεις παρατηρήσει πώς κάνει πάντα για να προβληματίζεσαι. Στα παράξενα τηλεφωνήματα που την προηγούμενη φορά αποφάσισες να του κάνεις σκηνή η απάντησή του ήταν “ πώς κάνεις έτσι, χαλάρωσε”.

3) Αποφεύγει συζητήσεις για κοινό μέλλον
Οι γυναίκες πολλές φορές υπερβάλλουμε με τις ατελείωτες συζητήσεις που θέλουμε να κάνουμε με τον σύντροφό μας και που αφορούν την οικογένεια που θέλουμε να φτιάξουμε, τα κοινά μας όνειρα, το πως θα θέλαμε τον γάμο μας και πολλά άλλα! Για τους άνδρες, όμως, είναι συζητήσεις που τους αγχώνουν και μπορεί να αντιδρούν λίγο περίεργα και να μην μας αρέσει. Όλα όμως έχουν και μέτρο! Στην περίπτωση που μπορεί να παίζει μαζί σας δεν κάνει καμία συζήτηση για τίποτα που να αφορά το κοινό σας μέλλον. Στη συζήτηση που μπορεί να κάνετε θα τον ακούσετε να μιλάει με τις ώρες για το τι σκέφτεται ο ίδιος να κάνει για την δική του δουλειά, για το δικό του μέλλον, για αυτά που ίδιος ήθελε και δεν έχει κάνει ακόμα και απορείτε αν κάπου σε όλα αυτά βρίσκεστε και εσείς. Το θέμα είναι ότι μπορεί να απορεί ακόμα και ο ίδιος.

4) Τονίζει πάντα την ελεύθερη στάση του
Δεν ξεχνάει να τονίζει συχνά την ελεύθερη στάση του απέναντι στη ζωή και στις σχέσεις. Το “σοβαρά” το δικό σας με το “σοβαρά” το δικό του απέχουν χιλιόμετρα! Δεν δέχεται τίποτα που θα θεωρήσει πως του στερεί κάτι από την ελευθερία του. Φυσικά και μία γυναίκα σκέφτεται πως η οικογένεια δεν σου στερεί την ελευθερία, απλά για έναν άντρα οι υποχρεώσεις που δημιουργούνται θεωρούν πώς τους την στερούν. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να μην παίζει μαζί μας όπως εμείς το θεωρούμε αλλά ίσως παίζει με τα συναισθήματά μας και τις ανάγκες μας.

5) Επιμένει στο “μία χαρά δεν περνάμε;”
Θέλετε πολύ να μιλήσετε μαζί του για κάποιες αλλαγές οι οποίες ουσιαστικά χρειάζονται σε μία σχέση για την εξέλιξη της αφού διαφορετικά συνήθως βαλτώνει και μικροπροβλήματα διογκώνονται και οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες. Απαντάει πάντα με ερώτηση “μία χαρά δεν περνάμε” και δεν ξέρετε τι ακριβώς να απαντήσετε. Μπορεί να μην παίζει μαζί σας αλλά δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας ότι παίζει με το μέλλον σας. Ποια γυναίκα σε αυτή την περίπτωση δεν θα σκεφτεί “ μήπως δεν με βλέπει σοβαρά για αυτό δεν θέλει να προχωρήσουμε”!

6) Δεν ενδιαφέρεται για το πώς αισθάνεστε
Δείχνει μία σχετική αδιαφορία για το πώς μπορεί να αισθάνεστε εσείς κάθε φορά που αποφασίζει να κάνει οτιδήποτε. Δεν τον αφορά αν κάτι που θέλει πολύ να κάνει σας ενοχλεί ή όχι. Άλλωστε πάντα υπάρχει η λύση για εσάς, να αποχωρήσετε! Μήπως σας το έχει πει αλλά αρνείστε να πιστέψετε πως το εννοεί; Πολλές φορές πάνω σε ένταση ή σε μία δύσκολη κατάσταση μπορεί να ειπωθούν και από τις δυο πλευρές, κουβέντες που δεν εννοούμε. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να μπορούμε να ξεχωρίσουμε μερικές κουβέντες που δεν λέγονται απλά πάνω σε ένταση, αλλά λέγονται με ηρεμία και καθαρό μυαλό. Δεν μπορείτε να τον δικαιολογείτε πάντα θεωρώντας πως είπε κάτι που δεν πίστευε.

Δυστυχώς κάποιοι άντρες μετανιώνουν για τη στάση τους όταν αποφασίσουμε να απομακρυνθούμε από αυτήν τη σχέση. Διαπιστώνουν πως δεν ήθελαν να παίξουν μαζί μας, αλλά απλά μας θεωρούσαν δεδομένες. Αρκετά ζευγάρια έχουν βρεθεί σε αυτή την άβολη κατάσταση και αρκετοί άντρες έχουν χάσει τη γυναίκα που τελικά κατάλαβαν πως αγάπησαν. Άραγε έχει να κάνει με την ανωριμότητα ή με την λάθος στάση απέναντι στην ίδια τη ζωή;  Μήπως η σιγουριά τους πως θα έχουν μία δεύτερη και τρίτη ευκαιρία τους οδηγεί σε αυτήν τη συμπεριφορά; Τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις δικές σας!

uinsite

 

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close