Ποιο είναι το ερωτικό σου στυλ;

Ποιο είναι το ερωτικό σου στυλ;

Στον έρωτα λειτουργείς με  την λογική ή με το συναίσθημα; Διαθέτεις ρομαντισμό ή πάθος και ορμητικότητα; Κάθε ζώδιο έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ στα ζητήματα «καρδιάς», ερωτεύεται και εκδηλώνει τα συναισθήματά του με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ανακάλυψε όλα τα ερωτικά μυστικά της προσωπικότητας των ζωδίων και μάθε πώς συμπεριφέρονται στον έρωτα!

ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

«Ο ερωτικός κυνηγός του πάθους»

«Κάντο με πάθος κι ας είναι λάθος», είναι το μότο του Κριού για την ερωτική του ζωή. Στον έρωτα δεν μπορεί ούτε στιγμή να λειτουργήσει χωρίς αυθορμητισμό, παρορμητισμό και ένταση. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα, δεν δέχεται την απόρριψη και δίνει τις μάχες του για να κατακτήσει την πρώτη θέση στην καρδιά και στο μυαλό του ατόμου που ποθεί. Δεν διστάζει να κυνηγήσει ερωτικά το άτομο που θέλει να κατακτήσει και νιώθει μία ακαταμάχητη έλξη για τις δύσκολες περιπτώσεις στον έρωτα. Το ερωτικό φλερτ είναι το αγαπημένο του χόμπι, γιατί μέσα από αυτό επιβεβαιώνεται. Παρόλο που ο Κριός δεν είναι «τσιγκούνης»  στα συναισθήματα, το ενδιαφέρον του «ξεφουσκώνει» πολύ γρήγορα … ιδίως αν νιώσει καταπάτηση της ελευθερίας του ή ρουτίνα.

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

«Ο αισθησιακός σύντροφος με τα σταθερά συναισθήματα»

Ο έρωτας για τον Ταύρο είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και όχι ένα απλό παιχνιδάκι για να περάσουμε την ώρα μας. Η λογική για τον Ταύρο έχει τον πρώτο λόγο ακόμα και στα ζητήματα καρδιάς, δεν αφήνει εύκολα τον εαυτό του να παρασυρθεί από τα συναισθήματά του όταν το καμπανάκι της λογικής του φωνάζει δυνατά « Μαζέψου …θα πληγωθείς»! Δεν θα φανερώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον και τις επιθυμίες του εύκολα, θα το σκεφτεί πρώτα καλά πριν κάνει κάποιο βήμα για να προσεγγίσει το άτομο που θέλει.  Μπορεί να αργεί να πάρει τις αποφάσεις του, αλλά όταν νιώσει σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη, γίνεται «χαλί να τον πατήσεις»! Ο ερωτικός του αισθησιασμός, η υπομονή του και η συναισθηματική του σταθερότητα, είναι μερικά από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του στον έρωτα, που τον κάνουν μοναδικό και ξεχωριστό!

ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

« Ο παιχνιδιάρης και κυκλοθυμικός σύντροφος»

Στον έρωτα όλα ξεκινούν από την επικοινωνία, για το Δίδυμο. Για να νιώσει την καρδιά του να χτυπά σε τρελούς ερωτικούς ρυθμούς, θα πρέπει το άτομο που έχει απέναντί του να τον εξιτάρει επικοινωνιακά.  Το φλερτ είναι το αγαπημένο του παιχνίδι, που δεν μπορεί ούτε στιγμή να το αποχωριστεί.  Αρκετές στιγμές βρίσκει πιο ενδιαφέρουσα την διαδικασία του φλερτ και του ερωτικού παιχνιδιού παρά την σχέση, τη δέσμευση και την ερωτική πληρότητα. Αλλάζει πολύ συχνά διαθέσεις, συναισθήματα, απόψεις και με αυτό τον τρόπο αποτρέπει τη ρουτίνα από την ερωτική του ζωή.  Αρκετές στιγμές διχάζεται στα ερωτικά του ζητήματα,  είναι υπερασπιστής της ελευθερίας στις ερωτικές σχέσεις και βαριέται πανεύκολα και δεν νιώθει και μεγάλες τύψεις αν παρασυρθεί σε απιστία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

«Πάνω από όλα μετράει το συναίσθημα»

Η λογική δεν έχει καμία απολύτως θέση στον έρωτα, για τον Καρκίνο. Προτεραιότητά του είναι πάντα το συναίσθημα, λειτουργεί έτσι όπως του προστάζει η καρδιά του. Στο ξεκίνημα μίας ερωτικής γνωριμίας ο Καρκίνος είναι μαζεμένος, ντροπαλός και λίγο καχύποπτος, όταν όμως βεβαιωθεί ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, τότε εκδηλώνει σαν «χείμαρρο» τα συναισθήματά του. Όταν το Καρκινάκι είναι ερωτευμένο, δεν μπορεί να το κρύψει από κανέναν, φαίνεται από τον τρόπο που  μιλάει, που σκέφτεται και συμπεριφέρεται, νιώθει συναισθηματική πληρότητα και το δείχνει με κάθε τρόπο.  Επιζητά διαρκώς τη συναισθηματική επιβεβαίωση, «πνίγει» με την αγάπη και το ενδιαφέρον του το ταίρι του και χαρακτηρίζεται από υπερβολή. Η συναισθηματική γενναιοδωρία, η τρυφερότητα και η πλήρης αφοσίωση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου στον έρωτα, που τον κάνουν τόσο αξιαγάπητο.

!PageBreak!

ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου

« Στον έρωτα τα δίνει όλα …και ας μείνει στον άσσο»

Στα συναισθήματα δεν κάνει τσιγγουνιές το Λιοντάρι, είναι ένα γενναιόδωρο ζώδιο – σε όλους τους τομείς της ζωής του- ειδικότερα στον έρωτα. Θέλει να είναι πάντα το επίκεντρο, να τον θαυμάζουν, να τον ποθούν και να τον κυνηγούν, γιατί με αυτό τον τρόπο επιβραβεύει το «εγώ» του. Διεκδικεί με μαχητικότητα τον ερωτικό του στόχο, δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη, γι αυτό κάνει πάντα ότι περνά από το χέρι του για να κερδίσει την πρώτη θέση στην καρδιά του ατόμου που ποθεί και δεν καταθέτει τα όπλα μέχρι να το καταφέρει. Είναι ένας φλογερός και ιδιαίτερα δοτικός σύντροφος, δίνει πολλά σε μία σχέση, θέλει όμως να αναγνωρίζονται οι πράξεις και οι προσπάθειές του.  Μαζί με τα συναισθήματά του πληγώνεται πάντα και ο εγωισμός του και έστω και αν η περηφάνια του δεν του επιτρέπει να εκδηλώνει τον πόνο, την πίκρα και την απογοήτευση που ένιωσε από έναν αποτυχημένο έρωτα, αργεί να ξεπεράσει έναν δυνατό έρωτα που του άφησε τα σημάδια του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

«Ο έρωτας είναι σαν τα μαθηματικά»

Όλα τα ερωτικά ζητήματα ο Παρθένος τα αντιμετωπίζει σαν να είναι μία μαθηματική εξίσωση, που πρέπει να ακονίσει το μυαλό του για να βρει τη σωστή λύση. Ο αυθορμητισμός δεν έχει καμία θέση στην ερωτική του ζωή, τον μπλοκάρει και τον αποφεύγει, γιατί δεν θέλει να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο στα συναισθήματα.  Δεν ερωτεύεται με την πρώτη ματιά, δεν εκδηλώνει γρήγορα το ερωτικό του ενδιαφέρον, κάνει όμως αργά και σταθερά βήματα όταν κάποιο άτομο του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.  Όταν ο Παρθένος νιώσει εμπιστοσύνη, τότε δένεται συναισθηματικά και παρόλο που δεν εκδηλώνεται με λόγια, χαρίζει απλόχερα τη φροντίδα του, την προσοχή του  και την πίστη του.

ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου

« Τα πάντα, όλα είναι ο έρωτας για τον Ζυγό»

Μπορεί να αργεί να καταλάβει ότι είναι ερωτευμένος, καθυστερεί να πάρει πρωτοβουλία και απόφαση για να προχωρήσει ερωτικά με το άτομο που ποθεί, αλλά όταν κάνει το πρώτο βήμα … τότε κανείς δεν τον σταματά. Κλέβει αμέσως τις εντυπώσεις με τον ευγενικό και διπλωματικό του τρόπο, την ακαταμάχητη γοητεία του και τον ανεξάντλητο ερωτισμό του.  Ο ρομαντισμός δίνει και παίρνει στην ερωτική ζωή του Ζυγού και του αρέσει πάντα να δημιουργεί την κατάλληλη ερωτική ατμόσφαιρα, που θα επικρατεί η αρμονία και η ηρεμία. Συμβιβάζεται, υποχωρεί, αποφεύγει τους καβγάδες, όμως το ελάττωμά του είναι ότι επηρεάζεται πολύ εύκολα από τρίτα πρόσωπα, γι αυτό και συχνά μπορεί να κάνει λάθη, που μετά δεν μπορεί εύκολα να διορθώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

« Ερωτεύεται και ζηλεύει…παράφορα»

«Στον έρωτα παρανοείς, πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις», είναι ο στίχος που αντιπροσωπεύει το ερωτικό στυλ του Σκορπιού. Ο έρωτας είναι το Α και το Ω στη ζωή του, ζει έντονα την κάθε στιγμή σαν να είναι τελευταία. Λειτουργεί με πάθος, σεξουαλικότητα και ακολουθεί πάντα τα μονοπάτια της καρδιάς, αλλά και της διαίσθησής του.  Ο Σκορπιός στον έρωτα χάνει τη λογική του, αφήνει τα συναισθήματά του ελεύθερα να τον καθοδηγούν, είναι απόλυτα εκδηλωτικός, αφιερώνει, αλλά και απαιτεί αποκλειστικότητα. Η ζήλια του και η καταπιεστική συμπεριφορά που έχει προς τον ερωτικό του σύντροφο, τον μπλέκει διαρκώς σε μπελάδες. Παρόλα αυτά είναι από τους ανθρώπους που στον έρωτα θα δώσει περισσότερα από όσα θα λάβει …όμως ποτέ δεν ξεχνά, δεν συγχωρεί ή δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που τον πρόδωσε.

!PageBreak!

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

«Στον έρωτα είναι περιπετειώδης και ενθουσιώδης»

Αν αναζητάς  ρομαντικές, ειδυλλιακές στιγμές κάτω από το φως του φεγγαριού, στην αγκαλιά του μεγάλου έρωτα της ζωής σου ….τότε καλύτερα να αποφύγεις τον Τοξότη, γιατί πολύ απλά δεν είναι ο τύπος σου.  Ο έρωτας για τον Τοξότη είναι μία περιπέτεια και αυτό που επιζητά είναι τη δράση. Είναι ενθουσιώδης, εκδηλωτικός και λεει μεγάλα λόγια (που τις περισσότερες φορές δεν τα έχει σκεφτεί). Θέλει να ζει νέες ερωτικές εμπειρίες και οι σχέσεις του τις περισσότερες φορές είναι σύντομες, γιατί γρήγορα βαριέται.  Η δέσμευση είναι μία άγνωστη λέξη για τον Τοξότη, που απεχθάνεται τον ασφυκτικό κλοιό μιας σχέσης που δεν τον αφήνει να εκφραστεί έτσι όπως θέλει ή του καταπατά την ελευθερία του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

«Ο έρωτας για τον Αιγόκερω …είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα»

Η λογική υπερισχύει από το συναίσθημα για τον Αιγόκερω, που όταν ερωτεύεται σημαίνει ότι έχει βρει έναν άνθρωπο, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να είναι μαζί του. Θέλει να νιώθει περηφάνια για τον ερωτικό σύντροφο που έχει πλάι του, αλλά και να τον θαυμάζει και το κοινωνικό του περιβάλλον για την επιλογή του. Όταν ερωτεύεται,  δεν είναι και ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος που υπάρχει. Δεν είναι καλός στα λόγια, δείχνει την αγάπη του με έμπρακτους τρόπους. Στον έρωτα προσφέρει σιγουριά, ασφάλεια και πίστη, όμως όταν πρέπει να βάλει τέλος σε έναν έρωτα που είναι ψυχοφθόρος ή δεν έχει μέλλον, δεν διστάζει να πάρει τις αποφάσεις του και να γυρίσει σελίδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

« Καλός ο έρωτας …αλλά η ελευθερία είναι πάνω από όλα»

Στον έρωτα ο Υδροχόος είναι τα από τα ζώδια που συμπεριφέρεται τελείως απρόβλεπτα και εκρηκτικά.  Τα συναισθήματά του αλλάζουν διαρκώς, όπως και οι διαθέσεις του, τη μία μπορεί να τάζει τον ουρανό με τα άστρα ….και την άλλη να εξαφανίζεται. Παρόλο που ερωτεύεται κεραυνοβόλα, κρατά αποστάσεις ασφαλείας γιατί δεν του αρέσει η δέσμευση. Οι μοντέρνες και φιλελεύθερες ιδέες που έχει για τον έρωτα και τις σχέσεις προκαλούν, γιατί είναι μαχητικός υπερασπιστής της ερωτικής ελευθερίας. Οι αλλαγές στη ζωή και οι νέες εμπειρίες είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες του Υδροχόου. Παρόλα αυτά όταν βρει τη μεγάλη αγάπη της ζωής του, που θα κατανοεί τις ιδιαιτερότητές του, τότε θα αφιερώσει την πλήρη αποκλειστικότητά του.

ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

« Ο ρομαντισμός ….σε όλο του το μεγαλείο»

Είναι ντροπαλός, συνεσταλμένος και τον πιάνουν οι ανασφάλειές του όταν ερωτεύεται. Στον έρωτα, η λογική δεν έχει καμία θέση για τον ευαίσθητο Ιχθύ που κάνει πάντα αυτό που αισθάνεται. Είναι απίστευτα ρομαντικός και ονειροπόλος, βιώνει τον έρωτα σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που αισθάνεται έτσι και πολλές φορές υπερβάλει για τα συναισθήματά του.
Η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του που δεν τα αποχωρίζεται ούτε στιγμή όταν είναι ερωτευμένος. Ερωτεύεται πολλές φορές στη ζωή του, δένεται εύκολα συναισθηματικά, πληγώνεται με το παραμικρό, όμως όσες αναποδιές και να του τύχουν στον έρωτα,  ποτέ δεν θα πάψει να λειτουργεί με συναισθηματισμό και ευαισθησία.

oroskopos

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close