Ο Βασίλης Καρράς απέδειξε γιατί είναι τεράστιος.(Βίντεο)

Ο Βασίλης Καρράς απέδειξε γιατί είναι τεράστιος.(Βίντεο)
Ο λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε στο Νεστόριο στα πλαίσια μουσικού φεστιβάλ και την ώρα που τραγουδούσε γονάτισε μπροστά στους θαυμαστές του (vid)

Το 39ο River Party έριξε αυλαία την περασμένη Κυριακή στο Νεστόριο στη βόρεια Ελλάδα, με μια μεγάλη συναυλία του Βασίλη Καρρά για τα 40 χρόνια του στη μουσική. Στη σκηνή ανέβηκαν μαζί του ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Μάκης Σεβίλογλου με το κοινό να αποθεώνει τον λαϊκό τραγουδιστή. Την ώρα που ο τραγουδιστής βρισκόταν επί σκηνής ανέφερε από το μικρόφωνο, απευθυνόμενος στους θαυμαστές του.

“Υπάρχει περίπτωση να σας πουλήσω εγώ; Υπάρχει περίπτωση να σας προδώσω; Υπάρχει περίπτωση να μην γονατίσω μπροστά σας;” σχολίασε ο τραγουδιστής και γονάτισε επί σκηνής, με το κοινό να ζητωκραυγάζει και να χειροκροτά. Στη συνέχεια ο Βασίλης Καρράς πρόσθεσε: “Οι καλλιτέχνες έχουν μάθει να γονατίζει ο κόσμος μπροστά τους. Εμένα μου έμαθε η ζωή να γονατίζω μπροστά στους ανθρώπους που με σέβονται” και συνέχισε το πρόγραμμά του.

Δείτε την εμφάνιση του Καρρά με το Γιάννη Ζουγανέλη:

news247

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close