Τα μυστικά ομορφιάς της Salma Hayek!

Τα μυστικά ομορφιάς της Salma Hayek!

Με αφορμή το λανσάρισμα της δικής της σειράς καλλυντικών με τον τίτλο Nuance, η Salma Hayek έδωσε στο αμερικάνικο Glamour πέντε tips μακιγιάζ.

Η χυμώδης σταρ που μαγνητίζει τα βλέμματα των αντρών σε κάθε της εμφάνιση, είναι σίγουρο ότι ξέρει πάνω από όλα να είναι σέξι και συμβουλεύει τις γυναίκες πώς θα το πετύχουν και αυτές:

1. Όταν έχεις έντονα βαμμένα μάτια άφησε τα χείλη σου φυσικά.

2. Για εξαιρετικές περιπτώσεις δοκίμασε το make up που θα κάνεις την προηγούμενη μέρα. Έτσι, δεν θα τρέχεις πανικόβλητη τελευταία στιγμή.

3. Αν δεν μπορείς τα πολύ βαριά make up δοκίμασε μια πούδρα. Έτσι θα καλύψεις και τα σημεία που γυαλίζουν.

4. Οι ενυδατικές με χρώμα είναι το τέλειο προϊόν να το φοράς σαν βάση στην δουλειά. Δεν φαίνεσαι έντονα μακιγιαρισμένη και η επιδερμίδα σου δείχνει όμορφη και υγιής.

5. Ένας ωραίος τρόπος για να δώσεις glam στην εμφάνισή σου είναι να παίξεις με το μακιγιάζ των ματιών σου. Τοποθέτησε στο κινητό βλέφαρο μια φωτεινή σκιά όπως πράσινη, και χρησιμοποίησε την πιο σκούρα για να δώσεις βάθος στο βλέμμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close