Μπισκότα MeGoysta με κουάκερ και σοκολάτα

Μπισκότα MeGoysta με κουάκερ και σοκολάτα

Υλικά

1 κούπα νιφάδες βρώμης (κουάκερ)
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 κούπα μαύρη ζάχαρη ή καστανή
100 γρ σταγόνες κουβερτούρας
χυμό από ένα πορτοκάλι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το λάδι και το χυμό πορτοκαλιού.
Προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης, το αλεύρι σιγά σιγά και τις
σταγόνες σοκολάτας ανακατεύοντας συνεχώς.
Πλάθουμε τα μπισκότα και δίνουμε σχήμα όπως στη φωτογραφία.
Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που πρωτίστως έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις
για 20-25 λεπτά.

Σημείωση

Στα 20 λεπτά ρίχνουμε μία ματιά αν έχουν πάρει χρώμα.
Σβήνουμε ή αφήνουμε λίγο ακόμη (θέλουμε το χρώμα όπως στη φώτο).

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close