Η Microsoft εισάγει eSports πλατφόρμα ανάπτυξης στο Xbox Live

Η Microsoft εισάγει eSports πλατφόρμα ανάπτυξης στο Xbox Live

Συνεργασία με την ESL για νέο Development Kit.

H Microsft συνεργάζεται με τον eSports όμιλο ESL για την εισαγωγή ενός νέου Xbox Live SDK που σκοπό θα έχει την υποστήριξη τουρνουά eSports.

Η πλατφόρμα αυτή θα επιτρέπει σε developers και publishers εύκολη πρόσβαση για διοργάνωση eSports events στο game τους μέσω του Xbox Live. Επιπλέον, η δυνατότητα αυτή θα επεκταθεί και στα Windows 10 PCs με τους developers να μπορούν να διοργανώσουν τουρνουά μεταξύ Xbox One και PC.

“Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί ένα επαναστατικό βήμα για την εξέλιξη των eSports, επιτρέποντας στους developers να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση σε live τουρνουά καθώς επίσης δίνοντας τους την ικανότητα να διαχειριστούν τα logistics αυτών.” δήλωσε η ESL στην ανακοίνωση της.

“Η εμπειρία των τουρνουά μας αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά χάρη στην συνεργασία μας με την Microsoft” δήλωσε ο αντιπρόεδρος σχέσεων και τεχνολογίας της ESL, Arne Peters. Πρόσθεσε πως “Η ενσωμάτωση της πλατφόρμας του ESL είναι ένα μεγάλο βήμα για την ανάδειξη των eSports. Είμαστε ευτυχείς για την συνεργασία μας με την Microsoft και ενθουσιώδεις για το γεγονός ότι αναγνωρίζεται η σημαντικότητα των eSports και η ραγδαία ανάπτυξη αυτών.”

Η ESL δήλωσε ακόμη πως τα πρώτα games που θα χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα αυτή του Xbox Live είναι ήδη υπό ανάπτυξη και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close