Έντονο χρώμα στα μαλλιά και ανταύγειες με φυσικούς τρόπους!

Έντονο χρώμα στα μαλλιά και ανταύγειες με φυσικούς τρόπους!

Θέλετε να δώσετε λίγη ένταση στα μαλλιά σας ή να αποκτήσετε όμορφες φυσικές ανταύγειες χωρίς να τα ταλαιπωρήσετε; Σας έχω τη λύση.
Για φυσικές ξανθιές ανταύγειες: Φτιάξτε ένα αφέψημα από χαμομήλι και χρησιμοποιήστε το σαν τελευταίο ξέβγαλμα. Χαρίζει στα μαλλιά φυσικές ξανθιές ανταύγειες.

Για φυσικές καστανές ανταύγειες: Βράστε μια ολόκληρη και αξεφλούδιστη πατάτα σε νερό. Αφήστε να κρυώσει και με πινέλο περνάτε στα μαλλιά το νερό, προσέχοντας όμως να μην πάει στο δέρμα. Αφήνετε για περίπου 20 λεπτά και ξεπλένετε καλά.

Για φυσικές κόκκινες ανταύγειες: Φτιάξτε δυνατό γαλλικό καφέ και αφού εφαρμόσετε πρώτα το σαμπουάν στη συνέχεια το ξεπλένετε με τον καφέ.

Για έντονο σκούρο χρώμα και λάμψη: Βράστε μια χούφτα κυπαρισσόμηλα σε 1 λίτρο νερού και με το αφέψημα κάνετε το τελευταίο ξέβγαλμα. Τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν έντονη λάμψη.

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close