Δείτε τι κάνει ένα κινητό σε ρινίσματα μαγνητικού υλικού(Βίντεο)

Δείτε τι κάνει ένα κινητό σε ρινίσματα μαγνητικού υλικού(Βίντεο)

Ένας Ρώσος πατέρας ανακάλυψε μια μοναδική ιδιότητα του μαγνητικού υλικού που χρησιμοποιούσε για να εκπαιδεύσει το γιο του.

Όταν το τοποθέτησε δίπλα σε ένα κινητό τηλέφωνο, το μεταλλικό ορυκτό άρχισε να στριφογυρίζει και να μεταλλάσσεται, λες και ήταν ζωντανός οργανισμός.

Σκεφτείτε τι κάνει στα εγκεφαλικά κύτταρα

Κοντά στα τρία χρόνια χωρίς κινητό και συνεχίζω!!! Πετάξτε το αν δεν το έχετε πραγματική ανάγκη και μην το μαθαίνετε στα παιδιά που «δεν μπορούν να φανταστούν τον κόσμο χωρίς κινητό!»

Μια χαρά είναι ο κόσμος και καλύτερος. Φτου ξελευτερία!!!

Γλίτωσα χρήματα, παρακολούθηση, μικροκύματα και ενόχληση. Όποιος θέλει να με βρει με βρίσκει. Δοκιμάστε μια περίοδο πρώτα έχοντας το συνεχώς κλειστό και μόνο τότε θα δείτε αν το χρειάζεστε πραγματικά. Μόνο κάποια επαγγέλματα το έχουν ανάγκη. Των υπολοίπων “η ανάγκη” είναι επίπλαστη.

Σκεφτείτε μόνο αν μειωθούν δραματικά τα κινητά, πόσο θα μειωθούν και οι κεραίες κινητής που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και σκορπούν τον καρκίνο.

 

rss-now.blogspot

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close