Απαλλαγείτε από την πλάκα των δοντιών, την πέτρα και την αιμορραγία των ούλων με έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο, χωρίς πόνο!

Απαλλαγείτε από την πλάκα των δοντιών, την πέτρα και την αιμορραγία των ούλων με έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο, χωρίς πόνο!

Στις μέρες μας, η διατροφή μας δεν είναι αποτελείται πλέον από ωμά, σκληρά τρόφιμα που απαιτούν πολύ μάσημα. Αντ ‘αυτού, τρώμε σε μεγάλο βαθμό μαλακότερα τρόφιμα, τα οποία δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για την μηχανικήτους επεξεργασία.Ως εκ τούτου, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό πλάκας, η οποία συνήθως έχει καφέ ή κίτρινο χρώμα.

Η πλάκα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο αυτές τις μέρες, και αφαιρείται εύκολα από τον οδοντίατρο σας, αλλά αυτές οι διαδικασίες είναι εξαιρετικά δαπανηρές. Ευτυχώς, υπάρχει ένας προσιτός και φυσικός τρόπος για να εξαλείψετε αποτελεσματικά την ενοχλητική πλάκα στην άνεση του σπιτιού σας.

Τι πρέπει να κάνετε:

  1. Βάζουμε μερικά καρύδια στο νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου 20 λεπτά.
  2. Στη συνέχεια, τα αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα στραγγίξουμε.
  3. Χρησιμοποιούμε το υγρό για να βουρτσίζουμε τα δόντια μας τρεις φορές καθημερινά.

Αυτό θα αφαιρέσει αποτελεσματικά την πλάκα και την πέτρα σε δύο εβδομάδες.

Αυτή η θεραπεία θεραπεύει και την αιμορραγία των ούλων, χάρη στις αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Επιπλέον, είναι επιτακτική ανάγκη να ακολουθείτε σωστή στοματική υγιεινή για την ελαχιστοποίηση της πλάκας των δοντιών.

awakengr

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close