Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Άνοιξαν το πρωί, μετά τα χθεσινά εγκαίνια, οι πύλες της έκθεσης αυτοκινήτου, “Αυτοκίνηση 2017” στις εγκαταστάσεις του πρώην Δυτικού αεροδρομίου (Ολυμπιακό ακίνητο ξιφασκίας) στο Ελληνικό. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι εταιρείες εκθέτουν όλα τα νέα τους μοντέλα, παρουσιάζοντας στους χιλιάδες επισκέπτες τις τεχνολογικές και όχι μόνο δυνατότητες των μοντέλων. Πολλά από αυτά που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να τα δοκιμάσουν σε ειδική πίστα.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση είναι οι εξής: Abarh, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Hyundai, Jeep, KIA, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, SEAT, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, VW και Volvo.

Μεταξύ άλλων, την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα πραγματοποιούν τα: Nissan LEAF (ηλεκτρικό), Skoda Karoq, DS7 Crossback, Hyundai KONA, KIA Stonic, Mercedes X-Class και Volvo XC60.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Η είσοδος είναι 6 ευρώ, ενώ το μειωμένο εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ. Οι ώρες λειτουργίας είναι: Δευτέρα – Παρασκευή 15.00 – 21.00, Σάββατο – Κυριακή 10.00 – 21.00.

 

news