Οι «Αμαζόνες» του ουκρανικού στρατού που είναι έτοιμες να υπερασπιστούν τη χώρα (Video)

Οι «Αμαζόνες» του ουκρανικού στρατού που είναι έτοιμες να υπερασπιστούν τη χώρα (Video)

Φωτογραφίες με τις εντυπωσιακές Ουκρανές που ανήκουν στην ελίτ των ειδικών δυνάμενων κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο σε μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των στρατιωτών.

Οργή Ρωσίας για την ουκρανική δοκιμή πυραύλων

Στις φωτογραφίες παρουσιάζονται όμορφες κοπέλες,  έτοιμες να υπερασπιστούν την πατρίδα τους κρατώντας τουφέκια και πυροβόλα όπλα.

Το Κίεβο ξεκίνησε πυραυλικές δοκιμές κοντά στα σύνορα με την Κριμαία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ουκρανικού στρατού.

Capture1

 

“Θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε την αμυντική ικανότητα του έθνους μας και θα συνεχίσουμε τις δοκιμές πυραύλων και την εκπαίδευση”, είπε ο Oleksander Turchynov, γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας και Άμυνας της Ουκρανίας.

 

PAY CEN SoldierFight 02

PAY CEN SoldierFight 03

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας κατηγόρησε την Ουκρανία ότι επιδιώκει να δημιουργήσει “κατάσταση νευρικότητας”, και αύξησε την κατάσταση επιφυλακής της αεράμυνάς της στην Κριμαία -εδαφική και αεροπορική- σε υψηλότερο βαθμό, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ειδήσεων.

PAY CEN SoldierFight 04

Τον Σεπτέμβριο, η Ρωσία διεξήγαγε εκτεταμένες ασκήσεις πολεμικής ετοιμότητας σε όλη την νότια στρατιωτική της περιοχή, συμπεριλαμβανόμενης και της Κριμαίας, την οποία η Ουκρανία και η πλειοψηφία της διεθνούς κοινότητας υποστηρίζουν ότι προσάρτησε παράνομα τον Μάρτιο του 2014, αφού έγιναν διαδηλώσεις που έριξαν την κυβέρνηση του φιλορώσου Ουκρανού προέδρου.

(Πηγή φωτογραφιών: Укроп-Европ @SvojakS)

Cnn.gr

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close