Αυτός είναι ο άγνωστος 26χρονος αδερφός του Σάκη Ρουβά [photos]

Αυτός είναι ο άγνωστος 26χρονος αδερφός του Σάκη Ρουβά [photos]

Έναν αδερφό, που σήμερα είναι 26 ετών, έχει ο Σάκης Ρουβάς. Ο λόγος για τον Νίκο Ρουβά, τον μικρότερο γιο του πατέρα του Σάκη, Κωνσταντίνου Ρουβά, τον οποίο απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του.

Ο 26χρονος, μπορεί, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media να μην μοιάζει πολύ στον μεγάλο του αδερφό, όμως μοιράζονται την ίδια αγάπη για τις τέχνες. Εκτός από τη μουσική, ο Νίκος ασχολείται και με το θέατρο και τη γλυπτική, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό σχολείο της Κέρκυρας, σύμφωνα με το περιοδικό «Χάι».

Παρότι έχει ως πρότυπο του τον αδερφό του σε παλαιότερη συνέντευξη ταυ έχει δηλώσει πως δεν διατυμπανίζει την οικογενειακή σχέση που έχει με τον αδερφό του γιατί δεν θέλει να εκμεταλλευτεί την επωνυμία του.

«Στηρίζεται αποκλειστικά στα δικά του βήματα, αφρού θέλει ότι πετύχει να οφείλεται στις δικές του δυνάμεις», αποκαλύπτει στενός φίλος του Νίκου στο περιοδικό «Χάι».

Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα ευγενικό και ήπιων τόνων νεαρό που λατρεύει τις κιθάρες, φροντίζοντας να τις κατασκευάζει ο ίδιος.

Δείτε τον:

 

 

 

thesout

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close