5 συμβουλές για πιο μεγάλα χείλη!

5 συμβουλές για πιο μεγάλα χείλη!

Τα πλούσια, μεγάλα χείλη αρέσουν σε όλες τις γυναίκες. Εάν όμως δεν σας τα έχει χαρίσει η φύση μην ανησυχείτε. Ο Artistic Director Jonas Wramell μοιράζεται τις συμβουλές του για να κάνουμε τα χείλη μας να δείχνουν μεγαλύτερα.

1 ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
«Το χρώμα και ο φωτισμός παίζουνε μεγάλο ρόλο στο πόσο μεγάλα ή μικρά φαίνονται τα χείλη μας. Εάν ο στόχος είναι πιο πλούσια χείλη, αποφύγετε τις σκούρες αποχρώσεις και επιλέξτε ανοιχτές. Είναι η βασική θεωρία των χρωμάτων: Όταν το φως αντανακλάται στις επιφάνειες δίνει την εντύπωση ότι η περιοχή είναι μεγαλύτερη από ότι είναι. Οι σκούρες επιφάνειες όμως απορροφούν το φως και τις κάνει να φαίνονται μικρότερες. Δεν λέω να πετάξετε το κόκκινο κραγιόν σας όμως επιλέξτε μια πιο ανοιχτή απόχρωση από δαμασκηνί ή σκούρο κόκκινο».

2 ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΜΟΛΥΒΙ ΧΕΙΛΙΩΝ
«Ο πιο εύκολος τρόπος για το εφέ πλούσιων χειλιών είναι μια τεχνική που ονομάζεται «τα ανάποδο μολύβι χειλιών». Χρησιμοποιήστε ένα ουδέτερο μολύβι χειλιών ή concealer για να κάνετε μερικές απαλές κουκίδες κατά μήκος της γραμμής του επάνω χείλους σας. Αναμείξτε και σβήστε το με ένα μικρό πινέλο. Αυτό το κόλπο τονίζει τη φυσική γραμμή των χειλιών σας και δίνει την εντύπωση του όγκου. Κάντε το με προσοχή όμως για να μη φαίνεται σαν να μόλις ήπιατε ένα ποτήρι γάλα!».

3 ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ
«Ένα ακόμα κόλπο είναι να παίξετε με το φως (μάθατε τα βασικά στο 1!). Εάν εφαρμόσετε λίγο highlighter ή concealer στο κέντρο του κάτω και επάνω χείλους σας, το φως θα αντανακλάται σε αυτή την περιοχή. Αυτό θα τονίσει τα χείλη σας και θα φαίνονται μεγαλύτερα. Όταν το φως αντανακλάται στις επιφάνειες δίνει την εντύπωση ότι η περιοχή είναι μεγαλύτερη από ότι είναι».

4 ΤΑ ΧΕΙΛΗ OMBRE
«Εάν τα προϊόντα λάμψης δεν είναι το καλύτερο σας, μην ανησυχείτε, έχουμε άλλο ένα κόλπο, τα χείλη ombre. Για αυτό θα χρειαστείτε δυο αποχρώσεις κραγιόν: μια πιο σκούρα για να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών και μια πιο ανοιχτή για την κεντρική επιφάνεια του κάτω και επάνω χείλους. Κάντε το περίγραμμα της φυσικής γραμμής των χειλιών σας με το σκούρο κραγιόν ή μολύβι χειλιών – μπορείτε να κάνετε τη γραμμή λίγο πιο μεγάλη από τη φυσική σας. Έπειτα, χρησιμοποιήστε την πιο ανοιχτή απόχρωση στο κέντρο των χειλιών σας αναμειγνύοντας τις δυο αποχρώσεις. Παίζοντας με το φως και σε αυτή την περίπτωση, ενισχύετε το τρισδιάστατο αποτέλεσμα».

5 LIP GLOSS
«Lip Gloss! Απλό αλλά αποτελεσματικό: εφαρμόζοντας διάφανο lip gloss επάνω από το αγαπημένο σας ανοιχτόχρωμο κραγιόν όχι μόνο θα χαρίσετε λάμψη αλλά θα και θα δημιουργήσετε μια επιφάνεια αντανάκλασης για γεμάτα χείλη στη στιγμή».

Αφησε το σχόλιο σου

Η Διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Close